Beställ litteratur

På den här sidan hittar Du det material som kan beställas från Indenova. En del material går att ladda hem direkt till din dator och det hittar du på sidan Media.

Återblickar – mer än 40 år av svensk synhistoria

Boken Återblickar, skriven av Krister Inde, Kerstin Fellenius och Örjan Bäckman, tar upp hur rehabiliteringen av personer med synnedsättning har sett ut de senaste 40 åren.

”– Det gäller att se upp när man ser framåt så att man inte gör om misstagen ”
Krister Inde.

Priset är 200 kronor plus moms och frakt. Vid köp av 10 ex kostar den 150:- per ex.

Synskadades Riksförbund har producerat talboksupplagan som du även hittar här och även gjort boken tillgänglig i punktskrift.

Boken går att beställa från SRF:s kontorsservice.
Mejla [email protected] eller ring 08 – 39 90 00.

Du kan även kontakta Krister Inde på telefon 070-573 42 01 eller [email protected].

Boken Se dåligt Må bra

Nu finns en ny begränsad upplaga av Se dåligt Må bra. Av någon anledning har många hört av sig och vill köpa boken, och vi har tryckt upp en så kallad POD-upplaga.

Den finns att köpa för 150 kr per ex vilket också är priset för ljudboken. Boken kommer snart på sitt tionde språk, spanska, men den svenska är som vanligt.

Beställ boken hos [email protected]

Du kan läsa och ladda hem boken gratis som pdf här!

Den lilla boken om synen

Den lilla boken om synen, skriven av Karsten Inde, har nu sålt i mer än 13000 exemplar. Den finns även som ljudbok. Båda versionerna kostar 70 kr plus moms och frakt.

Beställ boken genom att maila [email protected]

SEnior

Nu har vi sänkt priset på alla skrifterna i SEnior-materialet. Vi tar 5 kr för läs-tv-träningsskriften och lika mycket (eller lite) för ALLT MÖJLIGT. De andra två skrifterna KOM NÄRMARE och LÄSA MERA kostar 20 kr styck. Man måste beställa minst 100 ex av respektive skrift för att få det lägre priset .

Dessa priser gäller tills vidare bortsett från vad som sägs i Beställningsfoldern nedan. Du kan självklart beställa genom att skriva ett enkelt mail till [email protected]

I ett samarbete mellan Högskolan i Kalmar och Indenova kommer alla delarna av SEnior-materialet att säljas via Indenova AB, där en del av försäljningsintäkterna går tillbaka till Vision Enabling Lab för att kunna fortsätta utvecklingsarbetet.

Ladda ner Beställningsfoldern här i pdf-format. I den finns alla villkor och priser.

Manualen för SEnior-materialet i pdf-format hittar du här.